DRS en QuantiParts zijn een distributiesamenwerking aangegaan

Op 28 december 2016 zijn Diesel Repair Stellendam en Quantiparts een distributiesamenwerking aangegaan voor een periode van 3 jaar.

In deze samenwerking is Diesel Repair Stellendam aangewezen als officieel distributeur voor originele onderdelen voor Stork Werkspoor, Deutz, Deutz-MWM, SACM, Poyaud en Bolnes motoren voor specifiek toegewezen klanten in de beroepsscheepvaart en landinstallaties in het zuiden van Nederland.

Diesel Repair Stellendam is sinds 2002 gespecialiseerd in reparatie, revisie en onderhoud van dieselmotoren vanuit hun vestiging in Vlissingen. Quantiparts is bijzonder verheugd met deze aanvulling omdat Diesel Repair Stellendam dezelfde waarden nastreeft waar het gaat om klanttevredenheid en leveren van kwaliteit. Tevens is de expertise van zowel Leo Stoutjesdijk en Hans Jonker een waardevolle aanvulling op het bestaande dienstenpakket van Quantiparts.

Als distributeur heeft Diesel Repair Stellendam 24 uur per dag toegang tot een voorraad van 40 000 verschillende onderdelen vanuit het centrale magazijn in Zwolle.